Conmore vinnare utav konsultslaget

21 Dec 2018

I lördags vann Conmore ”Konsultslaget 2018”, en innebandyturnering med välgörenhetssyfte anordnad av våra Netgroup-kollegor ESSIQ, där det vinnande laget fick bestämma till vilken organisation vinstsumman skulle gå. Conmores lag kämpade hårt och prispengarna går därför till Läkare utan gränser!

Efter en trög inledning där Conmore kämpade till sig ett kryss mot Alten, slog vi sedan Cross Design innan vi åkte på en snöplig förlust mot Essiq. Detta blev dock en väckarklocka för Conmore som efter det radade upp seger efter seger med 5-0, 4-0 och 3-1 innan finalen där vi återigen ställdes mot Essiq. Conmore började finalen starkt och det stod 1-0 redan efter ett par minuter. Med tio minuter kvar fick ESSIQ in kvitteringen men då gasade Conmore igen och gjorde två snabba mål som säkrade segern med 3-1.

Trots att vi kanske inte hade mest tekniska erfarenheten av just innebandy, definierade laginsatsen istället Conmore precis som vanligt! Med samarbetade och genom att springa och kämpa för varandra kunde vi ta hem segern, och tack vare vinsten kommer prispengarna att skänkas till Läkare utan gränser.

Tack till Essiq för ett bra arrangemang, vi har redan börjat träna för att kunna försvara titeln nästa år. Tack även till alla Conmoriter som ställde upp och kämpade för segern, en stor eloge till er alla!