Conmore har varit med om mycket under de 30 år som företaget funnits. En av de större händelserna under denna tid är året 2000 när Conmore gick med i nätverksbolaget Netgroup Engineering. Conmore blev några år senare även delägare i Netgroup.

Netgroup grundades 1999 för att bli en långsiktig leverantör mot fordonsindustrin. Conmore gick med i Netgroup för att stärka och säkra upp sig som leverantör mot fordonskunderna – vilket visade sig vara ett lyckat beslut. Genom Netgroup har Conmore ramavtal mot de stora fordonstillverkarna i Sverige, tillsammans har vi levererat enskilda ingenjörer på plats och även större team till våra kunder i snart 20 år.

Idag består Netgroup av femton nischade teknikföretag som kan handplocka den perfekta konstellationen av specialister för olika uppdrag. I verktygslådan finns över 1800 teknikkonsulter som brinner för att lösa alla tänkbara – och otänkbara – utmaningar.

Bolagen i Netgroup samarbetar dagligen för att kunna erbjuda våra kunder den bästa lösningen. Det har resulterat i att Netgroup idag är en av de största aktörerna inom fordon i Sverige, etablerade i både Göteborg och Stockholm.

Vi är tacksamma över vårt nätverk!

Vill ni arbeta med ett företag i framkant? Sök någon av våra lediga tjänster.