Ett komplett utbud i ett skalbart format

Conmore erbjuder testautomationsstöd på ett alldeles unikt sätt. Vi gör nämligen mycket mer än att bara skriva automatiserade testscript för ditt företag.

Vi visar också hur ni kan göra testautomation till en del av ert dagliga arbete. På så vis står ni inte där med automatiserade testscript som ingen på företaget kan hantera när konsultuppdraget är avslutat. Och när testautomation blir en naturlig del av er verksamhet behöver ni inte längre anlita externa resurser för att ändra i tester.

Testautomation på djupet
Vi går också mycket längre än att bara använda GUI-tester – vi kan gräva mycket djupare i programvaran med stabilare och effektivare tester som resultat. Conmore har kunskapen och erfarenheten som krävs.

Testautomation för alla
Att jobba långsiktigt med testautomation påverkar ditt företag i större utsträckning än bara ingenjörerna, även om arbetet till största delen utförs av dem. Kanske behöver övrig personal veta hur ingenjörerna kan få bästa möjliga stöd? Kanske får din avdelning plötsligt mer värdefull information från ingenjörerna, men hur ska informationen tolkas? Vi tar ett helhetsgrepp och pratar rätt språk för att inkludera alla relevanta roller, inte bara ingenjörer

I en form som passar er
Vi erbjuder ett komplett utbud av testautomation i ett skalbart format. Alla företag har olika behov. Oavsett om ditt företag redan har använt testautomation i flera år eller om ni är nya på området så hjälps vi åt att välja moduler som passar er och förbättrar verksamheten. Låt oss göra en QuickScan, så analyserar vi hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi gör scanningen kostnadsfritt och erbjuder även en gratis grundkurs i testautomation. Det ger er ett smakprov på vår expertis, ni får en känsla av vad ni kan förvänta er innan några avtal skrivs på eller budgetar tas fram.

Sätt oss på prov
Oavsett vilken erfarenhet ni har av testautomation, vilket arbetsområde eller bransch det gäller är vi din bästa partner inom testautomation. Kontakta oss för en kostnadsfri QuickScan med grundkurs så berättar vi hur Conmore kan förbättra din verksamhet.

testautomation@conmore.se

LEDIGA JOBB

Vi söker alltid duktiga konsulter inom våra områden. Ansök redan idag för att ta del av vår härliga team spirit.

 

ANSÖK IDAG    BLI MEDLEM I VÅRT TALENT NETWORK