Smart mjukvara, för innovativa produkter

Behöver ni förstärkning inom mjukvaruutveckling? Prata med oss. Hos våra medarbetare finns gedigen erfarenhet och spetskompetens inom modellbaserad utveckling av mjukvara.

Vår kompetens

Conmore har utvecklat innovativ mjukvara för många olika kunder och applikationer, i över trettio år. Våra medarbetare ger ert företag den erfarenhet och kompetens som krävs för att ta era projekt i mål.

Grunden i morgondagens digitala samhälle

Smart mjukvara är i dag en förutsättning för att mycket i vår omgivning ska fungera. Det gäller inte minst funktioner i fordon. Inbyggda system är till exempel en förutsättning för många av de snabba tekniska framsteg vi ser omkring oss. I Conmores team finner du bred kompetens och expertis inom utveckling och verifiering.

Vi erbjuder:

  • Utveckling av mjukvara och systemintegration i bilar och fordon
  • Avancerad simulering med hjälp av olika mjukvaror och programvaror
  • Funktionsutveckling för bilar och fordon
  • Avancerad provning, verifiering och testning

Framtidens elbilar
med Polestar!

Conmore har flera kunder som arbetar med den allra senaste tekniken. En av dessa är Polestar där flera av våra medarbetare är med och utvecklar framtidens elbilar.

Läs mer

Lär känna Conmore!

Conmore har under trettio år arbetat med en mängd utvecklingsprojekt, i många olika branscher. Alltid med nyfikenhet och alltid med glädje över teknikens utveckling. Ta reda på mer om oss och vårt arbetssätt!

Läs mer

 

Vill du veta mer?
Prata med oss.

Behöver ni stärka upp ert team med teknisk kompetens inom produktutveckling, mjukvara eller elektronik? Tveka inte på att prata med oss – vi har kompetensen som ni behöver!

Karin Hallgren
Business Manager

E-post: karin.hallgren@conmore.se 
Telefon: 0704 – 38 93 54