Elektronik för nästa generations produkter.

Behöver ni förstärkning inom elektronikområdet? Prata med oss. Hos våra medarbetare finns gedigen erfarenhet och spetskompetens inom modellbaserad utveckling av elektronik.

Vår kompetens

Conmore har utvecklat innovativ elektronik för många olika kunder och applikationer i över trettio år. Framväxten av electro-mobility inom automotive-sektorn har lett till stora förändringar och många nya komponenter. Conmore har lång erfarenhet av kablage och strömförsörjning som stödjer denna utveckling och annan innovativ elektronik.

Elektronik som formar morgondagens samhälle

Modern elektronik är i dag en förutsättning för att mycket i vår omgivning ska fungera. Det gäller inte minst funktioner i fordon. Inbyggda system är till exempel helt nödvändiga för många av de snabba tekniska framsteg vi ser omkring oss.

I Conmores team finns svårslagen kompetens och expertis inom utveckling och testning av elektronik. Så tveka inte på att kontakta oss när ni behöver stärka upp ert utvecklingsteam med duktiga ingenjörer och projektledare.

Vi erbjuder:

  • Utveckling av elektronik och systemintegration i bilar och fordon
  • Mekanisk integration av elektriska komponenter
  • CAD för kablage-routing genom Catia och Creo
  • Funktionsutveckling av elektronik och mjukvara för bilar och fordon
  • Avancerad provning, testmontage verifiering och testning av elektronik

Framtidens elbilar
med Polestar!

Conmore har flera kunder som arbetar med den allra senaste tekniken. En av dessa är Polestar där flera av våra medarbetare är med och utvecklar framtidens elbilar.

Läs mer

Lär känna Conmore!

Conmore har under trettio år arbetat med en mängd utvecklingsprojekt, i många olika branscher. Alltid med nyfikenhet och alltid med glädje över teknikens utveckling. Ta reda på mer om oss och vårt arbetssätt!

Läs mer

 

Vill du veta mer?
Prata med oss.

Behöver ni stärka upp ert team med teknisk kompetens inom produktutveckling, mjukvara eller elektronik? Tveka inte på att prata med oss – vi har kompetensen som ni behöver!

Johan Svensson
Business Manager

E-post: johan.svensson@conmore.se 
Telefon: 0702 – 07 36 44