TEAMWORK SOM UTVECKLAR INDUSTRIN

Som kund hos oss får ni tillgång till något större än vår kompetens. Vi tar ansvar för hela resultatet och övervakar utvecklingsprocessen från förstudie till färdigställd komponent. Med stor kompetens och starkt engagemang ser vi till att våra kunder blir nöjda, och vi följer regelbundet upp efter slutfört uppdrag. Vi jobbar nära våra kunder – ett teamwork som ger oss möjlighet att utveckla svensk och internationell industri.

Hos oss jobbar projektledare, konstruktörer, elektronik- & mjukvaruingenjörer och provningsingenjörer. Uppdragen utförs på fast pris eller löpande, externt eller internt på företaget. Vad kan vi göra för er?

VI ERBJUDER TJÄNSTER INOM

Produktutveckling

Framgångsrik produktutveckling kräver olika typer av kompetenser, eftersom produkter och utvecklingsprocesser varierar hos våra kunder.

LÄS MER

Krocksäkerhet

Våra konsulter utför allt från fullskalig provning till komponentprov och produktionsuppföljning.

LÄS MER

El-mekanik

För varje elektrisk komponent i ett fordon behövs en mekanisk konstruktionslösning som säkerställer komponentens funktion.

LÄS MER

Elektronik & mjukvara

Våra konsulter har gedigen erfarenhet och spetskompetens inom modellbaserad utveckling av elektronik och mjukvara.

LÄS MER

Processindustri

Samarbetet inom process- och kärnkraftsindustrin bygger både på nära kundrelationer och granskning från tredje part och myndigheter. Vi har kompetens att bemöta branschens höga krav på säkerhet och dokumentation.

LÄS MER

Test Automation Center

Vi gör mycket mer än att bara skriva automatiserade testscript för ditt företag – vi erbjuder testautomationsstöd på ett alldeles unikt sätt.

LÄS MER

Verifiering

Inom detta område växer vi snabbt. Testning och verifiering kräver både djup teoretisk kunskap och ett praktiskt handlag, vi har erfarenheten och kunskapen som krävs.

LÄS MER