Lär känna Conmore!

Vi är teknikkonsultbolaget som brinner extra mycket för innovation och produktutveckling. I våra många spännande projekt hjälper vi bland annat till med mekanisk konstruktion, projektledning, elektronik och mjukvaruutveckling.

Conmore i korthet

Conmore grundades 1991 och företagets fokus har alltid varit att erbjuda marknadsledande konsulttjänster med stor teknisk höjd. Idag arbetar Conmore som utvecklingspartner till ett flertal globala företag. Företagets huvudkontor finns i Mölndal och vi har även kontor i Stockholm och Linköping. Totalt har företaget cirka 160 medarbetare.

Vår affärsidé

Conmore ska med egen kompetens och välutbildad personal, som till största delen arbetar med kunden för att få en nära kontakt och bred kunskap om kundens behov, erbjuda konsultationer inom konstruktion, provning och teknisk projektledning till industrin och dess system- och underleverantörer.

Vår vision

Vi skall vara en stark och utvecklande partner till våra kunder. Våra medarbetare ska känna en stolthet att arbeta på Conmore och vi skall vara det självklara valet på arbetsmarknaden. Genom ständiga förbättringar säkerställer vi ett långsiktigt, hållbart arbetsliv.

Vi driver innovationer framåt.

Så enkelt är det. Och, självklart, svårt. För innovation är komplext. Under våra trettio år som utvecklingspartner till stora internationella företag har vi lärt oss en del. Och den resan fortsätter, i varje nytt uppdrag.

Passion för teknik!

Grunden i vårt erbjudande är vår passion för produktutveckling. Tillsammans med våra kunder löser våra medarbetare komplexa tekniska utmaningar och formar nya tekniska lösningar. Varje dag.

30 års erfarenhet i ryggen

Conmore har över 30 års erfarenhet av produktutveckling. Att anlita oss innebär därför att ta del av vår samlade kompetens och förståelse för komplexa tekniska lösningar och projekt.

Lösningsorienterade

Vi är ett entreprenöriellt företag. Företagandet och den lösningsorienterade inställningen gör oss enkla att ha att göra med och gör att vi tänker till en extra gång i våra kundprojekt.

Hållbara lösningar, hållbara medarbetare

Hos Conmore samsas projektledare, mjukvaruutvecklare, mekanikingenjörer, testare och elektronikingenjörer. Vi drivs alla av hitta nästa spännande lösning, att kika runt hörnet. Vår samlade erfarenhet och personliga engagemang ger våra kunder en svårslagen partner för sin produktutveckling.

Projektledningen visade en enorm vilja att göra ett bra arbete för vår räkning. De har velat vara stolta över att kunna ge bra leveranser. Inte bara säga att detta har ni köpt, detta är det ni får. De har ansträngt sig ytterligare.

Mikael Edvardsson, Volvo Cars