[:sv]Vattenskidor med Conmore[:]

29 sep 2016

[:sv]Denna sensommarkväll bjöd på strålande väder och en tur till Borås för vattenskidåkning för flera av Conmoreiterna på satellitkontoret.

[:sv]Denna sensommarkväll bjöd på strålande väder och en tur till Borås för vattenskidåkning för flera av Conmoreiterna på satellitkontoret.

Några av deltagarna hade lite eller ingen tidigare erfarenhet av vattenskidåkning medan andra flög runt på sjön som om de inte gjort något annat. Förutom fin vattenskidåkning bjöd kvällen även på grillat i gott sällskap och Conmore-öl för de som var sugna på det. En av sommarens sista kvällar kunde inte ha spenderats på ett bättre sätt!

Dagens skratt bjöd Oskar på då han med sin orutin och bristfälliga startteknik mer åkte på rumpan efter båten än på skidorna under sina första åk och sånär fick ett ofrivilligt lavemang. Dagens kämpe var helt klart Pavan som trots brist på tidigare erfarenhet av all form av skidåkning (och i synnerhet vattenskidåkning) aldrig gav upp och vars skratt hördes ända upp till grabbarna vid grillen. Rasmus lite lätt framåtböjda teknik satte ländryggen på prov men visade sig vara effektiv för god balans, Sven och Tomas visade att gammal är äldst och Adams tidigare medlemskap i en vattenskidklubb visade sig ha satt sina spår trots x antal års inaktivitet.

Extra stort tack till Simon för detta initiativ och fina båtkörning. Detta var en lyckad kväll som tack vare vädret gjorde att allt blev perfekt.

Om ni vill läsa mer om Conmore kan ni göra det här.

 [:]

Fler nyheter inom ämnet