[:sv]Teambuilding[:]

20 okt 2016

[:sv]På alla Conmores konferensresor har vi en teambuilding aktivitet, detta hade vi även i Alicante. Då det är många som är med så gäller det att aktiviteten skall vara relativt enkelt.

[:sv]På alla Conmores konferensresor har vi en teambuilding aktivitet, detta hade vi även i Alicante. Då det är många som är med så gäller det att aktiviteten skall vara relativt enkelt.

Conmoreiterna var uppdelade i lag, det var blandat med killar och tjejer och ifrån olika kontor. Årets teambuilding aktivitet var på stranden och det gick ut på att bygga sandskulpturer, till sin hjälp fick de spade och hink. För att få hink och spade var man tvungna att kunna två gåtor. Gåtorna var en tävling så det gällde att man var snabbtänkt för att få tillgång till hink och spade snabbt. När de väl hade svarat rätt på två gåtor så fick de börja bygga sina skulpturer, det första laget började 5 minuter innan det sista laget.

Det första laget hade 45 minuter till sitt förfogande, och alla lag gjorde det bästa av den korta tiden. Många lag tog ansvar och gjorde bra skulpturer, de som hade bäst samverkan var också de som hade de bästa skulpturerna. Många visade en kreativ anda och många spanjorer var så imponerade av skulpturerna att de kom fram och tog kort. Vinnarlaget gjorde en bil som var realistisk med både sidospeglar och vindrutetorkare, men det fanns också andra skulpturer som var bra gjorda. Man visade omtanke för varandra på aktiviteten och det är en trygghet att se Conmoreiterna lever ut till våran slogan ”Technical Team Spirit”.

Teambuilding aktiviteten var en höjdpunkt på resan. Alla Conmoreiter deltog och var engagerade och det var en populär aktivitet. Man kommer att prata om de olika skulpturerna en lång tid framöver. Att folk på stranden ställde frågor och tog kort på skulpturerna gjorde aktiviteten än roligare.

 

sand 10 sand 9 sand 8 sand 7 sand 6 sand 5 sand 4 sand 3 sand 2 sand Sand 12 sand 1 IMG_9123[:]

Fler nyheter inom ämnet