[:sv]Team spirit genom ölkurs[:]

08 nov 2018

[:sv]För att skapa Conmores unika team spirit är en viktig del att lära sig nya saker tillsammans och att vi Conmoriter delar och sprider befintlig kunskap mellan varandra. På Conmore erbjuder vi därför kurser för våra anställda, och det kan vara så att våra medarbetare själva föreläser om ett område de tycker är intressant och har erfarenhet inom.

[:sv]För att skapa Conmores unika team spirit är en viktig del att lära sig nya saker tillsammans och att vi Conmoriter delar och sprider befintlig kunskap mellan varandra. På Conmore erbjuder vi därför kurser för våra anställda, och det kan vara så att våra medarbetare själva föreläser om ett område de tycker är intressant och har erfarenhet inom. Kunskapsdelningen behöver inte heller alltid ske på arbetstid och vara jobbrelaterad utan huvudsaken är att gemenskap byggs upp bland våra medarbetare.

Under hösten ger Christian Annerstedt, en av våra medarbetare i Stockholm, därför en serie föreläsningar i ämnet öl. Christian är själv sedan länge en passionerad bryggare som gärna vill dela med sig av sina kunskaper om denna dryck. Totalt blir det sex föreläsningar på olika teman och som avslutning görs ett studiebesök på Qvarnens brygghus i Nacka som är ett lokalt mikrobryggeri.

På Conmore tycker vi det är roligt när våra anställda gör saker tillsammans även utanför arbetstid. För att kunna göra ett bra jobb så är det viktigt att man inte bara arbetar utan även har ett liv utanför arbetet.

Vill ni jobba på ett företag där man har en bra mix mellan arbete och fritid? Vi har just nu flera lediga tjänster, kolla in dem här.[:]

Fler nyheter inom ämnet