[:sv]Skidresa[:]

16 feb 2017

[:sv]En resa som Conmore har gjort ett antal år är skidresan till Sälen. Vi åkte på torsdag eftermiddag och kom hem på söndag kväll.

[:sv]En resa som Conmore har gjort ett antal år är skidresan till Sälen. Vi åkte på torsdag eftermiddag och kom hem på söndag kväll.

I år var nitton personer med på resan. Som vanligt så hade vi hyrt två stugor och varje stuga hade plats för tio personer. Vi delade in oss i matlag som hade ansvar för kvällens middagar. I år åkte vi till Stöten som är perfekt för en weekendresa då det inte är alltför långt bort och backarna är bra med ett bra liftsystem. Stöten har också bra variationer på backarna, där vissa är lätta och vissa är lite svårare. Stöten är känt för att ha Sälens bästa backar och det var en stor anledning till varför vi valde att åka dit.

Vi tycker det är roligt att anställda från både vårat Stockholmskontor och vårat Göteborgskontor var med på resan. Vi tycker att det är viktigt att våra olika kontor försöker att göra så många saker som möjligt tillsammans och ser detta som en bra möjlighet till just det. Det är också roligt att det är blandade åldrar, den yngsta på resan var var 23 och den äldsta 68.

Conmores årliga skidresa är populärt bland våra medarbetare. Även om det var dimmigt och dålig sikt i backarna så höll alla uppe humöret under hela resan. Den årliga skidåkningen är en bra kombination med trevliga kollegor och bra skidåkning som vi hoppas kunna fortsätta att göra. Att vi kan göra så mycket saker tillsammans trots åldersskillnaden tyder på att vi lever ut vår värdegrund med omtanke, samverkan, trygghet och ansvar bra.

Om ni vill läsa tjänster vi har ute kan ni klicka här.

image2 image5 image3

 [:]

Fler nyheter inom ämnet