Skidresa

19 mar 2020

Årets skidresa gick även denna gång till Trysil! Under fyra dagar blandades fartfylld skidåkning med härligt umgänge för såväl Göteborgskontoret som Stockholmskontoret.

Årets skidresa gick även denna gång till Trysil! Under fyra dagar blandades fartfylld skidåkning med härligt umgänge för såväl Göteborgskontoret som Stockholmskontoret.

Några Conmoriter valde att åka upp tidigare för att få en extra skiddag i Trysil på torsdagen. Skidresan var i år i mars vilket gjorde att Trysil visade sig från sin bästa sida med 170cm snödjup och strålande sol. Tyvärr fick vi inte njuta mer av Trysils liftsystem då norska staten bestämde att stänga ner alla Norges skidbackar från fredag på grund av coronaviruset Covid-19.

När alla hade kommit till stugan på torsdagskvällen satte vi oss gemensamt ner och diskuterade hur vi skulle kunna göra det bästa av situationen. Vi kom fram till att Tandådalen och Hundfjället var det bästa alternativet. Detta för att det endast ligger 1 timma från stugan i Trysil och de har ihopbyggda system med en transportlift emellan. På fredag morgon åkte vi till Sälen och fick en magisk skiddag med strålande sol och fina backar. Dagen rundades av med bastubad, tacobuffé och gott häng i vår stuga.

Efter lördagens frukost åkte de flesta till Sälen igen för ännu en underbar skiddag med bra backar och strålande sol. Christoffer Johansson, Peter Lindahl och Henrik Skönvall stannade dock kvar i Trysilfjällen och tog sig istället en topp-hajkpromenad för lite gott snödrivshäng.

På söndagen var det dags för hemfärd. Det passade utmärkt då det hade snöat hela natten och det fortsatte på morgonen. Vi fick hjälpas åt att knuffa på en del bilar för att komma upp för den lilla backan från stugan innan backen nedför Trysilfjället tog oss mot säkrare väglag. Därefter rullade karavanen hemåt igen efter en lyckad skidresa, trots att den inte riktigt blev som vi hade planerat från början.

Skidresan är en återkommande aktivitet som många Conmoriter ser fram emot. Vi är ett konsultbolag men anser att det är viktigt att våra medarbetare kan umgås trots att de sitter på olika uppdrag eller i olika städer till vardags.

Kanske vill Du också följa med på vår nästa resa eller aktivitet, och bli en del av vår gemenskap? Vi söker nu fler kompetenta ingenjörer som du kan läsa om här. Låter Conmore intressant men du känner inte att någon av de utlysta tjänsterna just nu passar in på dig, så tar vi även emot spontanansökningar.

Fler nyheter inom ämnet