Så här tyckte conmore-iterna om årets konferens-resa

05 okt 2012

Veckan efter konferens-resan till Malta så kom en enkät ut där de som var med på årets konferens fick svara på vad de tyckte var bra och vad som var mindre bra med resan. Här kommer en liten sammanfattning av de 56 svar som inkommit.

Veckan efter konferens-resan till Malta så kom en enkät ut där de som var med på årets konferens fick svara på vad de tyckte var bra och vad som var mindre bra med resan.

Här kommer en liten sammanfattning av de 56 svar som inkommit.

Svaret på frågan ”Vad skulle du ge årets Conmore-resa” för helhetsbetyg är att hela 78,6% (44 personer) tycker att resan var mycket bra och 21,4% (12 personer) tycker den var bra. (På skala från mycket dålig, dålig, neutral, bra, mycket bra). ”Trevligt gäng, skönt väder och bra resmål!” skriver en conmore-it i en kommentar.

”Vi är givetvis oerhört glada för den feedback vi har fått av våra anställda, att samtliga tycker att resan var bra eller mycket bra. Dessutom är vi själva minst lika nöjda med resan och vad vi fick ut av konferensen”, kommenterar Anders Svensson på Conmore utfallet av enkäten.

45 (80,4%) personer tyckte valet av resmål var mycket bra, 10 (17,9%) bra och 1 person (1,8%) var neutral till resmålet. Hotellet bedömde hälften som bra, 42,9% mycket bra och 7,1% var neutrala. Bland de negativa kommentarerna tycker en del att servicen var lite slö, hissarna sega och att balkongen var åt fel håll medan de positiva påpekar att frukosten var kanon, att det var fräscht och att bemötandet från personalen var trevligt.

Sight-seeingturen på lördag förmiddag är det som får minst bra betyg, samtidigt så är det ändå inte ett dåligt omdöme. 7,1% tycker att den var dålig, 35,7% neutrala, 42,9% ger omdömet bra medan 14,3% tyckte att turen var mycket bra. Positiva kommentarer var att filmen var oväntat intressant, det var bra att sight-seeingen var i kortare format och guiderna på bussarna var duktiga. Negativt var att båt-turen var lite för lång, att det blev en hel del stillasittande och att många hade önskat att det hade varit mer stadsvandring runt i Valetta.

Kvälls-samlingarna torsdag och lördag kväll tyckte 89,2% av de svarande var bra eller mycket bra. 1,8% tyckte det var dåligt och 8,9% var neutrala. Önskemål om förbättring var att få det mer strukturerat,det kändes lite rörigt emellanåt, att reglerna var lite otydliga. Positiva omdömen i form av att det var roliga och givande aktiviteter, ett bra sätt att lära känna varandra, lättsamt och lagom nivå.  Ett mycket väl utfört arbete av fest-kommittén!

På den öppna frågan vad folk var mest nöjda med på resan var kommentarerna bland annat klimatet, att det var så härligt väder, att lära känna arbetskamraterna mer, vår goa gemenskap och att alla var på så gott humör. Även fredagkvällens gemensamma middag ärdet många som omnämner. Vad folk var minst nöjda med är det främst påpekanden om hotellet, sega hissar och hotellets service nämns igen, lite rörigt vid incheckningen, informationen som delades ut kunde kommit ut tidigare och så är det några som tycker att sight-seeingturen var lite seg.

Vi på Conmore vill tacka alla anställda som följde med på konferensen och gjorde detta till den lyckade resa som det blev, tillsammans gör vi Conmore till ett bättre och trevligare företag.

Fler nyheter inom ämnet