Pressrelease: Nyutnämnd DI Gasell etablerar sig i Stockholmsregionen

26 nov 2013

DI Gasellen Conmore tar steget till ostkusten. Från och med 1 januari 2014 är de etablerade i Stockholmsområdet. Adressen för det nya kontoret med områdesansvarig blir Gårdsvägen 14 i Solna.

DI Gasellen Conmore tar steget till ostkusten. Från och med 1 januari 2014 är de etablerade i Stockholmsområdet. Adressen för det nya kontoret med områdesansvarig blir Gårdsvägen 14 i Solna. ConmoreGardsvagen14

Göteborgska ingenjörsbyrån Conmore har de senaste tre åren dubblerat både omsättningen och antalet anställda. Steget till huvudstadsområdet är därför rätt timingmässigt. –  Stockholm som marknad är idealt för oss då vi är i en expansiv fas och vi ser det stora behovet för våra tjänster i hela regionen. Även närheten till kunder och samarbetspartners i Stockholm underlättar vårt arbete med dem, säger Joakim Olsson, VD, grundare och ägare av Conmore. Tidigare i år blev Conmore ett av tidningen Dagens Industris Gasellföretag. Nomineringen till ett Gasellföretag baseras på fyra senaste årsredovisningarna. Kraven är en omsättning på minst tio miljoner kronor, minst tio anställda, fördubblad omsättning varje år de senaste fyra åren och att företaget ska ha vuxit organiskt utan inköp eller sammanslagningar. Och, självklart sunda finanser. –  Receptet för framgången är ett delat ledarskap och fokus på att samtliga anställda trivs på jobbet.  En förutsättning för att leverera innovativa tekniklösningar är omtanken om våra kunder och medarbetare, säger Anders Svensson, grundare och ägare av Conmore.

Fler nyheter inom ämnet