[:sv]Netgroup-golf[:]

15 sep 2016

[:sv]Netgroup-golfen är en tävling som årligen spelas på St Jörgens GK. Tävlingen är i början av september och som vanligt var det bra väder med strålande solsken.

[:sv]Netgroup-golfen är en tävling som årligen spelas på St Jörgens GK. Tävlingen är i början av september och som vanligt var det bra väder med strålande solsken.

Varje företag i Netgroup hade som ansvar att bjuda in kunder och spela med dom. Totalt var vi 61 spelare. Netgroup-golfen spelas i lag där det är Texas Scramble som gäller, där varje lag består av tre till fyra spelare. Alla slår ut från tee på varje hål, sedan väljer man gemensamt den bästa bollen att fortsätta spela ifrån. Spelarna droppar sina bollar inom en klubblängd från markeringen och spelar alla sina andraslag därifrån. Reglerna är utformade så att man måste välja fyra utslag av alla spelarna i laget.

Netgroup stod som huvudsponsor och varje företag i Netgroup stod som sponsor på varsitt hål på banan. Hålsponsorn skulle profilera sitt varumärke genom att bland annat ha någon form av tävling. Conmore var värd för hål 17, och vi delade ut peggar, greenlagare, vatten och kexchoklad till de som ville ha detta. Conmores placering var i hörnet mellan green på 17 hålet och tee på 9:e hålet, där har Conmore nu stått ett antal år. Många av de som gick förbi hade förknippat detta ställe så mycket med Conmore att de kallade platsen för ”Conmores hörna”. Conmores tävling var med tanke på vår värdegrund med de fyra hörnstenarna samverkan, omtanke, trygghet och ansvar. Laget är inte starkare än sin svagaste länk och alla skall känna sin betydelse, därför gav vi ett trepack bollar till den person som bidrog minst i varje lag på hål nummer 17.

17

Detta är ett evenemang som är mycket uppskattad av våra kunder, de uppskattar att man gör något tillsammans som inte bara innefattar affärer.

Om ni vill läsa om de tjänster som Conmore erbjuder kan ni göra det här.

 [:]

Fler nyheter inom ämnet