Intressant uppdrag inom mjukvaruutveckling

30 aug 2018

Mjukvaruutveckling blir allt viktigare i dagens fordon och Conmore har därför flera ingenjörer och intressanta uppdrag inom det området.

Mjukvaruutveckling blir allt viktigare i dagens fordon och Conmore har därför flera ingenjörer och intressanta uppdrag inom det området.

Ett exempel är Conmores mjukvaruutvecklare Akshatha Alva som har uppdrag på Volvo Cars där hon arbetar med acceptanstestning av bilens infotainmentsystem, alltså test av uppkopplingen i bilen. Bland annat innebär rollen att hon just nu arbetar med testautomation för anslutning via Wi-Fi och Bluetooth mellan mobiltelefoner och bilens infotainmentsystem.

Akshatha hade ingen tidigare erfarenhet av fordonsindustrin innan hon började sitt updrag på Volvo Cars, men eftersom hon sedan tidigare hade erfarenhet av mjukvaruprogrammen Java och Selenium gick introduktionen enklare till Volvos testprogram, Awesome Framework/Robot Framework, som använder Python och Selenium. Med utmanande arbetsuppgifter trivs Akshatha mycket bra på sitt uppdrag och hon säger att hon inte hade kunnat vara där hon är idag utan Conmores stöttning och hjälp att hitta ett lämpligt projekt. Det har dessutom gått så pass bra på hennes uppdrag att hon är tillförordnad Scrum Master.

Akshatha Alvas roll är bara ett exempel på flera intressanta uppdrag som våra anställda har. Är du intresserad av att arbeta med liknande arbetsuppgifter som Akshatha? Vi söker nu fler mjukvaruutvecklare och testare och kan erbjuda flera intressanta uppdrag för rätt personer! Ni kan se våra lediga tjänster här

Fler nyheter inom ämnet