Kvinnliga Ingenjörer på Conmore (KICO)

05 jan 2017

[:sv]Ni har tidigare kunnat läsa om vårat kvinnliga nätverk. Nu har nätverket haft en till träff och fått ett namn.

[:sv]

Ni har tidigare kunnat läsa om vårat kvinnliga nätverk. Nu har nätverket haft en till träff och fått ett namn.

KICOs senaste event var boule på boulebaren i Göteborg. Det var populärt och många deltog på detta evenemang. Det som är roligt med boule är att man inte behöver vara bra på någon bollsport för att vara bra i boule, och vi blev positivt överraskade av många som var duktiga. Det var populärt att vårt kvinnliga nätverk gjorde något annorlunda, förra gången så var det på kontoret och det var mer introduktion om vad nätverkets funktion är och hur framtiden ser ut. Denna gång var det mer lek och lära känna varandra bättre, detta då det har kommit en del nya tjejer om börjat på Conmore den senaste tiden.

Kvinnor som jobbar på Conmore fick komma med förslag om vad det kvinnliga nätverket skulle heta, och det kom många intressanta förslag. Tania Collin kom med förslaget att det skulle heta Kvinnliga Ingenjörer på Conmore (KICO), och för det fick hon ett pris på KICOs senaste event. Det var ett förslag som är användbart och som vi kan använda i många år framöver. KICO kommer att vara en viktig del i att skapa och upprätthålla vår unika laganda – Technical Team Spirit.

Conmores kvinnliga nätverk har en central del i våran framtid. Det är populärt och många kvinnliga Conmoreiter kommer på eventen som KICO har.

[:]

Fler nyheter inom ämnet