Konstruktörer på Conmore

18 aug 2016

Att ha ett bra team med olika sorters kompetenser som pushar varandra är något som Conmore strävar efter och som vi har lyckats bra med.

Att ha ett bra team med olika sorters kompetenser som pushar varandra är något som Conmore strävar efter och som vi har lyckats bra med.

Det gäller att ha många kompetenser så att man kan plocka ihop ett bra lag och kunna tillgodose kundernas behov. Conmores konstruktörer har alla gedigna bakgrunder med rätt sorts erfarenhet, det kan vara allt ifrån 20 års erfarenhet av konstruktion inom interiör till nyutexaminerad maskiningenjör från högskolan. När vi har olika sorters erfarenhet så tar vi ansvar och lär oss utav varandra, då kan de som har mer erfarenhet lära ut de yngre och de yngre kan lära de äldre nya konstruktionstips. Det gäller att man som konstruktör hela tiden lyssnar på andra för att få tips som man själv kan använda. Det är då våran slogan technical team spirit spelar in, vi hjälps åt att utvecklas inom företaget.

Conmore är ett lag och det är viktigt att vi samverkar och skapar en trygghet mellan varandra. Detta gäller att man då pushar varandra och ha omtanke om varandra. Företaget är inte bättre än sin svagaste länk och därför är det viktigt att de anställda hjälper varandra för att lyckas i sina arbeten. Det kan vara allt ifrån att skapa en trygghet på sitt uppdrag/arbetsplats till att hjälpa och ge tips på en hur man konstruerar på ett bättre sätt. Conmore tar in folk som vill utvecklas och som har viljan att bli bättre konstruktörer.

Det är viktigt att vi hjälper varandra och det är något som vi på Conmore har varit bra på genom alla tider. Om man samverkar så kommer man att kunna få en bättra laganda i företaget vilket Conmore tycker är oerhört viktigt.

Om ni vill söka jobb hos Conmore kan ni göra det här.

Fler nyheter inom ämnet