[:sv]Konferensresa till Alicante[:]

13 okt 2016

[:sv]Conmores konferensresa gick i år till Alicante. Det var en resa som innehöll mycket skratt och alla var nöjda med resan.

[:sv]Conmores konferensresa gick i år till Alicante. Det var en resa som innehöll mycket skratt och alla var nöjda med resan.

Det var förväntansfulla Conmoreiter som mötte upp på Landvetter klockan 07.30. Conmores Stockholmskontor flög ner till Landvetter och kom en timme innan utsatt avgångstid. Flygresan ner till Alicante tog 3 timmar och när vi steg ur planet så fick alla en chock, ifrån 8 grader i kalla Sverige till 28 i Alicante. Hotellet som vi bodde på låg perfekt med närhet till stan och precis intill havet, och det första många Conmoreiter gjorde var att gå ner och ta ett dopp i havet som var runt 22 grader varmt.

Vi hade två sociala samlingar under resan. En kväll hade vi en social samling med ett quiz om Conmore och det vinnande laget lyckades få alla rätt. Den sista kvällen var det en tävling mellan de fyra som varit anställda längst mot de fyra som varit anställda kortast. Det var en tävling baserad på våran värdegrund med de fyra hörnstenarna samverkan, omtanke, trygghet och ansvar. Där fick de fyra i varje lag göra saker tillsammans i snabbare tid än det andra laget. Det slutade med att de fick dela på vinsten då det blev 2-2.

På förmiddagen den andra dagen så gick vi på en rundtur i staden och till Santa Barbara slott som ligger på ett berg 166 meter över havet. Från slottet hade man en perfekt utsikt över hela staden. Rundturen tog 3 timmar och alla var nöjda och de påpekade att det var mycket bra guider. På kvällen var det BBQ och vi hade bordsplacering så att man fick sitta med de som man vanligtvis kanske inte pratar så mycket med. Detta medförde att man fick lära känna kollegorna bättre.

Den sista dagen så hade vi en teambuilding aktivitivet. Där var de uppdelade i tio lag och de skulle med spade och hink bygga en sandskulptur. Där skulle man ha bra samverkan och göra en så bra sandskulptur som möjligt. Det var många fina skulpturer men de som stack ut var laget som gjorde en bil. Ni kan läsa mer om aktiviteten i nästa veckas blogg.

Varje dag så hade vi ett antal timmar konferens angående vårat ISO system. Vi hade särskild fokus på representationspolicy mot kunder men även trafikpolicy vid tjänsteresor samt interna revisions- och rapportplaner. På resan så hade vi också grupparbeten om hur varje Conmoreit kan marknadsföra samt göra merförsäljning på sina uppdrag.

Conmore konferensresor är något som många skriver in tidigt i sina kalendrar för att inte missa det. Man visar omtanke för varandra och det är roligt att se Conmoreiterna verkligen lever ut till våran slogan ”Technical Team Spirit”.

alicante 2  alicante 3  alicante 4  alicante 5  alicante 6

 [:]

Fler nyheter inom ämnet