[:sv]Julbord på Villa Odinslund[:]

06 dec 2018

[:sv]Nu lackar det mot jul och i Conmore-kalendern stod igår årets julbord på schemat!

[:sv]Nu lackar det mot jul och i Conmore-kalendern stod igår årets julbord på schemat!

Tidigare år har julbordet hållits vid lunchtid och för flera anställda har det ibland blivit stressigt att delta. På Conmore lyssnar vi på våra anställda och årets julbord hölls därför istället på kvällstid och i Villa Odinslund med en mysig miljö som verkligen bjöd på julkänsla!

Det var därför också många Conmoriter deltog i år och som i lugn och ro kunde njuta av maten tillsammans. Framförallt var det roligt att också många småbarnsföräldrar var med eftersom det annars kan vara svårt att få ihop livspusslet när man har småbarn. På Conmore sitter många på olika uppdrag och ses inte på regelbunden basis, och därför det roligt och viktigt att vi ändå kan skapa ett gott gäng som gillar att träffas och umgås tillsammans.

För att visa uppskattning till våra anställda valde vi även i år att under julbordet lyfta fram de som har bidragit lite extra till företaget under året. Det var bland annat de som varit ansvariga för någon av våra internkurser som lyftes fram men även andra personer som på något annat sätt bidragit lite extra.

  [:]

Fler nyheter inom ämnet