[:sv]Julbord 2016[:]

22 dec 2023

[:sv]Julbord är något som vi har årligen med våra anställda. De senaste två åren har vi haft julbordet hos Ullevi Restaurang och Konferens.

[:sv]Julbord är något som vi har årligen med våra anställda. De senaste två åren har vi haft julbordet hos Ullevi Restaurang och Konferens.

På årets julbord var vi mer än 95 personer som deltog. En del satt och åt och diskuterade med sina kollegor i över två timmar, medans andra inte hade den tiden utan deltog i en timma. Även om inte alla hade så mycket tid så var det roligt att så många dök upp. Vårat julbord är ett väldigt uppskattat evenemang där nästan alla våra medarbetare deltar, trots att det är mitt i stan och inte nära där våra konsulter sitter så var det många som deltog på julbordet. Det är alltid trevligt för våra anställda att se medarbetare som inte sitter på samma uppdrag och vanligtvis inte ser varandra.

I samband med våra julbord så delar vi ut en julpresent till alla anställda på Conmore. Årets julpresent var en kabinväska med Conmore-logga. Denna väska är väldigt praktisk och det är ett bra sätt att visa vårat varumärke när vi är ute och reser. Många av de anställda uppskattade kabinväskan. Alltid kul när vi får positiva reaktioner på presenterna.

Det är alltid roligt att se alla Conmoreiter samlas tillsammans. Det är på sådana här tillställningar som man ser och förstår hur många som arbetar på Conmore. Det var roligt att även folk som är föräldralediga tog sig tid att komma på detta.

Om ni vill läsa mer om oss tryck här.[:]

Fler nyheter inom ämnet