Anställda 2016

23 feb 2017

2016 anställde vi många ingenjörer med olika bakgrunder, några kom direkt ifrån universitetet medans andra hade mer än tio års erfarenhet ifrån fordonsindustrin.

2016 anställde vi många ingenjörer med olika bakgrunder, några kom direkt ifrån universitetet medans andra hade mer än tio års erfarenhet ifrån fordonsindustrin.

Sommaren 2016 tog vi in sex ingenjörer som var nyutexaminerade och som inte hade någon erfarenhet av att jobba inom fordonsindustrin. Vad som gjorde de här personerna intressanta för oss var att de hade drivet och viljan att utvecklas. De satt i tre till fyra månader på vårt satellitkontor i Göteborg för att lära sig fordonsindustrin och gjorde då mindre projekt åt bland annat Volvo Buss, Volvo Cars och CEVT, sen var de redo för större uppdrag.

En annan kategori som vi anställde under 2016 var ingenjörer med erfarenhet av fordonsindustrin. De flesta hade mellan 2–8 års erfarenhet av fordonsindustrin och vi kunde skicka ut dessa på uppdrag direkt när de började hos oss. Flera av de har jobbat på konsultbolag innan och valde Conmore för att vi är en trygg konsultfirma att jobba på. Med trygghet menas att även om man inte har uppdrag så får man full lön på Conmore. En annan anledning till varför de valde oss är för att vi har en unik laganda och gör många saker tillsammans.

Den tredje kategorin som vi anställde under 2016 var ingenjörer som hade rätt kompetens men som inte jobbat inom fordonsindustrin innan. De personer som inte har någon erfarenhet har drivet och viljan att lära sig hur fordonsindustrin fungerar, och de har fått bra respons på de projekt som de har gjort hos kund.

Det spelar ingen roll om man har tio års erfarenhet ifrån fordonsindustrin eller ingen, det vi tycker är viktigt är att man har drivet och viljan att utvecklas på Conmore. Vi vet att de ingenjörer som vi anställer har kompetenserna att lyckas hos oss.

Om ni vill se vilka tjänster vi har ute kan ni trycka här.

Fler nyheter inom ämnet