[:sv]Jämställdhet en självklarhet![:]

02 feb 2018

[:sv]Visste ni att Conmores ledningsgrupp består 50% av kvinnor och 50% av män? Detta är något vi är stolta över och som vi vet att många framgångsrika bolag strävar mot jämställdhet. Conmores utveckling gynnas av den dynamik som olika perspektiv och mångfald skapar.

[:sv]Visste ni att Conmores ledningsgrupp består 50% av kvinnor och 50% av män?
Detta är något vi är stolta över och som vi vet att många framgångsrika bolag strävar mot jämställdhet. Conmores utveckling gynnas av den dynamik som olika perspektiv och mångfald skapar.

Kvinnligt nätverk

Ni har tidigare kunnat läsa om vårt nätverk Kvinnliga Ingenjörer på Conmore (KICO)
Nätverket har varit aktivt och uppskattat i snart två år. Syftet är att vara stöd till varandra, att gynna erfarenhetsutbyte i både arbetliv och arbetsuppgifter samt finnas till som bollplank vid behov eller av lust. Aktiviteterna vid Kico-träffarna har varierat väldigt då vi är ett kreativt gäng. Allt från föreläsningar med framgångsrika kvinnor, till utmaningar i till exempel escape room för gemenskap och skratt till att ses över en god middag och berika varandra med erfarenhetsutbyte.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är alla anställda på grund av att de har rätt utbildning, erfarenhet och framför allt en personlighet som passar in hos oss. Alla våra medarbetare har och ska ha samma förutsättningar i de roller och uppdrag, utbildningar, aktiviteter, resor, nöjen och ja, i allt som vi erbjuder.
För oss är det en fullständig självklarhet!

Om ni vill jobba i ett jämställt företag kan ni se våra tjänster här.[:]

Fler nyheter inom ämnet