[:sv]Invigning av vårt nya kontor[:]

28 sep 2017

[:sv]I mitten av september hade vi invigning av vårt nya kontor. Det var en invigning som innehöll mycket skratt och bra väder.

[:sv]I mitten av september hade vi invigning av vårt nya kontor. Det var en invigning som innehöll mycket skratt och bra väder.

Vi hade kombinerat invigningen med att ha en familjedag, detta för att locka till oss de anställda som har barn som inte brukar kunna delta på våra andra aktiviteter. Vi hade öppet hus där de som ville fick komma mellan 12–16. De som sitter på kontoret visade hur kontoret ser ut och förklarade varför vi gjort denna investering. Som invigningsceremoni klippte Conmores ägare Anders och Joakim det symboliska bandet till deltagarnas jubel. Efter det så lade vi på korvarna på grillen och serverade korv med bröd.

Totalt kom det 75 personer under dagen och många av dem var barn. Det var bra stämning hela dagen och vädret hjälpte till, trots en mörk himmel så duggade det endast när vi åt mat. För att barnen skulle trivas så hade vi hyrt en hoppborg och vi anordnade även en fiskdamm där de fick varsin godispåse.

Conmore är ett konsultbolag och därför är det viktigt att ha aktiviteter där vi träffar varandra, och våran invigning var ett bra tillfälle att göra just det.

Om ni vill se vilka tjänster som vi har tryck här.

16092017-7B6A7105 16092017-7B6A7067

 [:]

Fler nyheter inom ämnet