[:sv]Gruppchef på Conmore[:]

04 aug 2017

[:sv]Att vara gruppchef på Conmore innebär att man har ett stort ansvar. Den övergripande beskrivningen är att man ansvarar för att utveckla Conmores verksamhet mot kund.

[:sv]Att vara gruppchef på Conmore innebär att man har ett stort ansvar. Den övergripande beskrivningen är att man ansvarar för att utveckla Conmores verksamhet mot kund.

Vi vill att alla som jobbar på Conmore skall ha chansen att kunna jobba sig uppåt i företaget och därför internrekryterar vi våra gruppchefer. Som gruppchef på Conmore så får man ha max 30 medarbetare, men idag har vi ingen gruppchef som har mer än 20 medarbetare. Gruppcheferna har ett stort personalansvar, de ska bland annat utföra lönesamtal och utvecklingssamtal med underställd personal. De ansvarar också för kontakten med säljstöd och teknikledare inom sitt område, samt de ansvarar för uppföljning av uppdrag mot kund och Conmore anställd.

Det är viktigt att man utvecklar gemenskapen i Conmore gruppen, som gruppchef ansvarar man för flertalet interna aktiviteter med sin grupp. Då vi växer som företag är det viktigt att behålla den familjära känslan och våra interna aktiviteter hjälper till att behålla det.

För att veta hur det går inom sitt område så deltar gruppchefer i regelbundna möten med sin områdeschef, som gruppchef är det viktigt att man arbetar mot Conmores uppsatta mål. Gruppchefer säljer, styr, och fördelar uppdrag, men de ansvarar även för säljkontakten och ansvarar för framtagning av offerter inom sitt område. Det är även viktigt att de har koll på resursbehovet hos våra kunder.

Gruppchefer på Conmore medverkar också i rekryteringsarbete och marknadsföringsaktiviteter. De står bland annat på arbetsmarknadsdagar där vi marknadsför oss för framtidens ingenjörer men även vid kundaktiviteter.

Ni kan läsa mer om oss här.

 [:]

Fler nyheter inom ämnet