Gruppaktivitet el och mjukvara

24 maj 2018

Förra veckan var en av Conmores el och mjukvaru-grupper på Gothenburg Escape Game, en aktivitet som handlar om att samarbeta och där man tillsammans i laget ska klura ut olika delar för att kunna ta sig ut rummet på mindre än en timme.

Förra veckan var en av Conmores el och mjukvaru-grupper på Gothenburg Escape Game, en aktivitet som handlar om att samarbeta och där man tillsammans i laget ska klura ut olika delar för att kunna ta sig ut rummet på mindre än en timme. Aktiviteten var den senaste av de regelbundna gruppaktiviteter Conmore arrangerar för att skapa en bra sammanhållning på företaget.

Gruppen blev uppdelad i två lag som gjorde varsitt rum. Det ena laget fick göra ”bankinbrottet” och det andra ”Primakovs bunker”. Båda lagen samarbetade bra och klarade sina respektive rum innan tiden runnit ut. De som gjorde ”Primakovs bunker” hamnade dessutom i topp genom att ta sig ut på endast 35 minuter av de 60 som stod till förfogande. Tiden innebar att de var snabbare än 99 % av alla andra som klarat rummet tidigare!

Vill du jobba i ett företag med regelbundna aktiviteter? Kolla då in våra lediga tjänster

Fler nyheter inom ämnet