Föreläsning med Magdalena Forsberg

04 okt 2017

I mitten av september hade Magdalena Forsberg en inspirationsföreläsning för Conmore-anställda och för våra kunder.

I mitten av september hade Magdalena Forsberg en inspirationsföreläsning för Conmore-anställda och för våra kunder.

Magdalena kom till vårt nybyggda kontor vid 13-tiden där hon fick vara i en timma innan vi åkte till Pedagogen Park för att reka inför föreläsningen. När vi kom till Pedagogen gjorde vi iordning så att alla som kom till föreläsningen fick varsitt block och penna av Conmore. Föreläsningen började Conmores VD Joakim Olsson tog tillfället i akt och välkomnade alla till föreläsningen och han hade även en kort presentation om Conmore innan han välkomnade eftermiddagens föreläsare upp på scen.

Magdalena Forsberg intog scenen till åhörarnas applåder. Hennes föreläsning handlade bland annat om hennes erfarenheter som elitidrottare och vad som gjorde att hon kunde prestera på topp. Hon berättade att hon aldrig hade lyckas nå toppen utan sina minutiösa förberedelser, sina målbilder och att hela tiden tänka positivt. Hon nämnde även att det är viktigt att kunna lita på att andra gör sitt jobb och endast fokusera på de hon själv kunde påverka, för henne var det att kunna lita på att valla-teamet gjorde sitt jobb.

Det var en lyckad föreläsning som var både seriös och rolig. Vi hoppas kunna bygga vidare på detta koncept med föreläsning där både våra anställda och kunder kan komma.

Conmore är det trygga konsultbolaget, klicka här för att se våra lediga tjänster.

slut föreläsning2 IMG_1171

Fler nyheter inom ämnet