Föreläsning med Annelie Pompe

12 sep 2019

Vi har årligen en inspirationsföreläsning för våra medarbetare och kunder. Årets föreläsare var ingen mindre än äventyraren Annelie Pompe.

Vi har årligen en inspirationsföreläsning för våra medarbetare och kunder. Årets föreläsare var ingen mindre än äventyraren Annelie Pompe.

Annelie Pompe är en av Sveriges mest kända äventyrare och var under våren med i TV-programmet mästarnas mästare. Som äventyrare har hon varit med om det mesta, bland annat bestigit Mount Everest och satt världsrekord i fridykning.

Under en timma föreläste Annelie om sina erfarenheter och hur man når sina mål genom att ha mod och tro på sig själv. Hon inspirerade genom att dela med sig av sina egna erfarenheter och visa fantastiska bilder och filmklipp från hennes olika äventyr. Under föreläsningen betonade Annelie flera gånger hur våra tankar påverkar våra prestationer, tar tankarna över för mycket påverkar det en prestation negativt.

Efteråt var det många som tackade för föreläsningen som de tyckte var väldigt intressant. Flera personer påpekade att de saker Annelie pratade om kan man applicera i sitt dagliga liv.

Tack till Lindholmen Science Park för att de hjälpte till med att ordna en bra lokal och service under föreläsningen.

Vill ni arbeta på ett företag där man får gå på inspirerande föreläsningar? Kolla i så fall in våra lediga tjänster.

Fler nyheter inom ämnet