Föreläsning 2018

13 sep 2018

Vi har årligen en inspirationsföreläsning för våra kunder och anställda. Årets föreläsare var ingen mindre än innovationsexperten Sofie Lindblom.

Vi har årligen en inspirationsföreläsning för våra kunder och anställda. Årets föreläsare var ingen mindre än innovationsexperten Sofie Lindblom.

2014 fick Sofie Lindblom priset ”Årets IT-tjej” av Microsoft för sitt arbete med att bryta ner stereotyper. 2016 blev hon utsedd till en av Sveriges 100 mäktigaste kvinnor, en av 101 supertalanger samt årets digitala influencer. Sofie har tidigare varit global innovationschef på Spotify och är nu VD i företaget Ideation360.

Föreläsning

Sofie Lindblom kan innovation och hon förklarar det på ett sätt så att alla förstår. På föreläsningen gick hon på ett lättsamt sätt igenom hur man kan skapa förutsättningarna för innovation i sin organisation genom företagskultur, strategiska modeller och processer. Hon hade en bra en bra kombination av lättare och tyngre material, hon blandande strategiska processer med roliga gifs. Efter 45 minuters föreläsning var det 15 minuters frågestund där åhörarna ställde frågor om bland annat hur de kan bli mer innovativa i sina organisationer.

Vi fick oerhört positiv feedback av de som deltog på föreläsningen. Åhörarna fick med sig många tips och idéer om hur de kan gå tillväga för att deras organisation kan jobba mer med innovation.

Vill du veta mer om Conmore? Ni kan kontakta oss här.

 

Fler nyheter inom ämnet