[:sv]Före detta anställd vänder tillbaka[:]

25 sep 2018

[:sv]Efter några år som anställd på Volvo Cars har Anders Johansson valt att komma tillbaka till Conmore.

[:sv]Efter några år som anställd på Volvo Cars har Anders Johansson valt att komma tillbaka till Conmore.

Anders är just nu analysingenjör på avdelningen Electromobility inom Volvo AB.
Electromobility är en del av Powertrain och utvecklar hybrid- och el-drivlinan till fordon inom Volvo Group. Anders jobbar med verifiering av produkterna, där testar och simulerar de i både riggar och komplett vagn.

Varför kom du tillbaka till Conmore?
Varför jag ville byta jobb som fastanställd från Volvo Cars var att det kunde vara kul att prova något annat företag inom Göteborgsregionen och kanske vidga sina vyer en aning. Eftersom jag hade varit på Volvo Cars sen jag slutade högskolan (både som konsult och fastanställd) kändes det som ett naturligt nästa steg.
Anledningen till att jag gick tillbaka till konsultlivet igen berodde egentligen på att jag kände mig väldigt trygg senast jag var konsult och då anställd på Conmore.
Jag fick förfrågan från andra företag, både konsult och direktanställningar men känslan var att andra konsultföretag sällan kunde erbjuda den tryggheten i anställningen som Conmore gör. Samt att en direktanställning på ett företag hade gjort det svårare att byta uppdrag, om det mot förmodan inte går som man förväntat sig.

Conmore välkomnar alltid gamla kollegor tillbaka. Det är roligt när de testat annat och kommer tillbaka för de vet hur bra det är på Conmore.

Vill ni jobba som konsult på Conmore? Kolla då in våra lediga tjänster.[:]

Fler nyheter inom ämnet