Conmores nya kontor

08 jun 2017

Ni har tidigare kunnat läsa om vårat nya kontor. Så här långt har allt gått enligt planerna och allt beräknas vara färdigt efter sommaren.

Ni har tidigare kunnat läsa om vårat nya kontor. Så här långt har allt gått enligt planerna och allt beräknas vara färdigt efter sommaren.

Allt skall vara färdigt innan vi flyttar in och vi har valt att ha inflyttningsdatum senare i höst, preliminärt den 1:a september. Slutbesiktning av det nya kontoret är den 28:e juni och om något behöver åtgärdas så finns det gott om tid för det innan vi flyttar in.

Vårat nya kontor är i stort sett färdigbyggt. Köket har börjat att sättas in och det har hänt mycket invändigt det senaste veckorna. Det nya kontoret är ungefär dubbelt så stort som det nuvarande kontoret som vi har på Taljegårdsgatan i Mölndal, och det har också mer konferensrum/mötesrum än vad vi har idag. Vi kommer att ha ett garage på det nya kontoret där vi kommer att ha vårat mässmaterial och våra profilprodukter. Även våran ekonomiavdelning som idag sitter i Hyssna kommer att flytta till vårat nya kontor och det gör att vi kommer att ha alla administrativa delar i företaget på samma plats.

Med tanke på hur mycket vi har vuxit de senaste åren så var vi i behov utav något större och såg denna chans som en bra investering och som kommer att hjälpa våran fortsatta framgång.

Om ni vill se vilka tjänster vi har ute tryck här.

 

1 4 2 53 kontor5 kontor4

 

Fler nyheter inom ämnet