[:sv]Conmores introduktionsfilm[:]

09 maj 2016

[:sv][vc_row type="in_container" scene_position="center" text_color="dark" text_align="left"][vc_column column_padding="no-extra-padding" column_padding_position="all" background_color_opacity="1" background_hover_color_opacity="1" width="1/1"][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=iBPlpzJIb0c"][vc_column_text]I år har Conmore 25 års jubileum. Vi firar detta genom att lansera en Conmore film med våra värdegrunder. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi kommer att fortsätta investera i dem. Tack till alla som har gjort detta möjligt.

[:sv][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=iBPlpzJIb0c”][vc_column_text]I år har Conmore 25 års jubileum. Vi firar detta genom att lansera en Conmore film med våra värdegrunder. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi kommer att fortsätta investera i dem. Tack till alla som har gjort detta möjligt.

Vi har i 25 år värnat om våra anställda. Våran värdegrund är omtanke, ansvar, trygghet och samverkan. Det är av våran värdegrund som verksamheten florerar runt. I Conmore utgörs företaget av de anställda, därför är det viktigt att de anställda mår bra.

Vi månar om människan. Laget är inte starkare än sin svagaste länk – mår medarbetare och uppdragsgivare bra, mår laget bra. Omtanke är en förutsättning för att vi tillsammans ska leverera innovativa tekniklösningar. Vi värdesätter en persons egenskaper för att kontinuerligt utveckla oss som människor. Vi visar glädje och är goda förebilder och vill genom det uppmuntra andra att göra likadant.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][:]

Fler nyheter inom ämnet