[:sv]Conmores medarberarförmåner[:]

12 jan 2018

[:sv]Vi har våra medarbetarförmåner genom Benify. De gjorde under 2017 en undersökning angående medarbetarförmåner där mer än 140 företag och 15 000 personer deltog.

[:sv]Vi har våra medarbetarförmåner genom Benify. De gjorde under 2017 en undersökning angående medarbetarförmåner där mer än 140 företag och 15 000 personer deltog.

Medarbetarförmåner

Conmore blev i undersökningen ”hur man utformar Benifys medarbetarförmåner” rankad bäst i kategorin små till medelstora företag och totalt på åttonde plats av alla företag. Varje företag kan utforma sina förmåner på sitt vis och Conmore har gjort detta på ett sätt att vi fick en bra ranking. Conmore hamnade på andra plats i konsultbranschen i uppskattning av förmånerna. Förmånerna är till för våra anställda och det är positivt att de uppskattar förmånerna vi erbjuder genom Benify.

Undersökning

I undersökningen sade de tillfrågade att friskvård är den förmånen som är viktigast. Det är något som Conmore instämmer och erbjuder därför våra anställda friskvårdsbidrag till ett värde utav 3000 kronor per år, och vi erbjuder även massagebidrag årligen. Genom Benify erbjuder vi även flera fantastiska förmåner, man kan bland annat gå på bio till ett mycket bra pris och få rabatt på olika hotell.

För Conmore är det essentiellt att en attraktiv arbetsgivare erbjuder bra förmåner till sina anställda. Från Benifys undersökning fick vi ett kvitto på att vi har attraktiva medarbetarförmåner, detta stärker förtroendet mellan oss som arbetsgivare och våra medarbetare.

Vill du jobba för ett företag som bryr sig om medarbetarna? Ni kan se våra lediga tjänster här.

Fakta om undersökningen: Undersökningen bestod av 60 frågor som mätte både nöjdhet och medvetenhet. Syftet med undersökningen, som fick namnet Förmånskollen, var att få ett faktabaserat underlag för att strategiskt kunna utveckla förmånsutbudet och jobba med att stärka både det interna och externa arbetsgivarvarumärket hos respektive kund.

 [:]

Fler nyheter inom ämnet