[:sv]Stockholmskontoret[:]

12 jan 2017

[:sv]Conmores Stockholmskontor har börjat att ta fart. Från att vara två anställda i årsskiftet 2015/2016 så har vi nu sju anställda i Stockholm.

[:sv]Conmores Stockholmskontor har börjat att ta fart. Från att vara två anställda i årsskiftet 2015/2016 så har vi nu sju anställda i Stockholm.

Våran områdesansvarig i Stockholm Christopher Wärnelöv har en stor del i hur vårat Stockholmskontor har utvecklats det senaste året. Det tar tid att utveckla och få igång ett kontor på en helt ny plats med nya kontakter, men Christopher har verkligen fått igång kontoret och fått bra kundkontakter. Att utveckla vårat Stockholmskontor är viktigt, vi tror att detta kontor har en stor del i framtidens Conmore.

Idag har fyra Conmoreiter från vårat Stockholmskontor fått uppdrag på Scania, och det är än så länge våran största kund i Stockholmsområdet. Netgroup har signerat ett ramavtal med Scania vilket gör att vi är en av nio godkända leverantörer. Detta kommer att skapa en tryggare verksamhet för oss uppe i Stockholm. Vi har anställt två personer som är nyexaminerade och de jobbar mycket tillsammans med vårat satellitkontor som är baserat i Göteborg. Vi gör detta för att de nya skall få erfarenhet och bli mogna för uppdrag hos kund. Det är stor skillnad på skolan och det verkliga arbetslivet och genom att jobba med vårat satellitkontor ger vi de rätt kunskaper för att kunna göra ett bra jobb när de är ute på uppdrag.

Vårat Stockholmskontor har en ljus framtid tillmötes. I vår kommer vi att flytta in i nya lokaler med våran Netgroup-kollega inContext. När detta är gjort så har vi möjligheter att utveckla vår verksamhet i Stockholm än mer.

Om ni vill läsa mer om Conmore kan ni göra det här.

 [:]

Fler nyheter inom ämnet