[:sv]Conmore – det självklara valet för ingenjörer[:]

13 jul 2023

[:sv]Conmore har en målsättning att vi skall vara det självklara valet för ingenjörer. För att vi skall kunna bli det krävs det hårt jobb.

[:sv]Conmore har en målsättning att vi skall vara det självklara valet för ingenjörer. För att vi skall kunna bli det krävs det hårt jobb.

Idag är det hård konkurrens för att få de mest kompetenta ingenjörerna. Det är stor ingenjörsbrist i Sverige och för varje ingenjör finns det fem företag att välja mellan. För företagen gäller det därför att sticka ut på olika sätt. Conmore sticker ut för att vi är det stora företaget med den familjära känslan. Även när vi växer så är det viktigt att vi behåller våran familjära känsla. Därför har vi bland annat en årlig konferensresa och regelbundna after-work.

Strategin för att vara det självklara valet för ingenjörer är att vara en attraktiv arbetsgivare som kan ge våra medarbetare möjlighet till spännande uppdrag. Conmore skall även vara en del i individens personliga utveckling. Vidare vill vi skapa en lagkänsla där man känner sig trygga och vågar anta nya utmaningar. Conmores strategi är inte att bli ledande inom ett specifikt teknik- eller kundområde, utan att vara breda och finnas på flera ställen och inom olika teknikområden. Detta ger möjligheter och en trygghet då vi blir mindre känsliga för enskilda händelser, kunder och konjunkturer.

Med fasta löner vill vi ta ansvar och genom utvecklingssamtal och uppdragsuppföljning vill vi samverka med både medarbetare och kunder. Vi kommer att fortsätta vårat arbete för att bli det självklara valet.

Om ni vill kolla vilka platsannonser vi har ute klicka här.

 [:]

Fler nyheter inom ämnet