[:sv]Conmore bygger nytt[:]

25 aug 2016

[:sv]Conmore bygger tillsammans med två andra företag ett nytt kontorshus som beräknas att stå färdigt hösten 2017.

[:sv]Conmore bygger tillsammans med två andra företag ett nytt kontorshus som beräknas att stå färdigt hösten 2017.

Det nya kontoret kommer att ligga vid Åby. I det nya kontorshuset kommer Conmore att ha ca. 570 kvadratmeter, vilket är nästan dubbelt så stor yta jämfört med kontoret på Taljegårdsgatan. Det nya kontoret kommer att ha ett stort konferensrum och fem mindre mötesrum, detta kan jämföras med ett konferensrum och ett mindre mötesrum som vi har på Taljegårdsgatan idag. Utöver detta så kommer det att finnas 14 kontorsrum.

Det nya kontoret kommer att vara en viktig del i framtidens Conmore. Detta kommer att ge oss en möjlighet att kunna expandera ännu mer än vad vi har gjort hittills. I och med bygget kommer våran ekonomiavdelning flytta till det nya kontoret, de sitter idag på vårat kontor i Hyssna. Detta medför att alla administrationsdelar i Conmore kommer att vara på en och samma plats. Kontoret byggs också så att det finns möjlighet att bedriva projekt i egna lokaler.

Conmore är mycket stolta över kontoret som precis har hunnit ta fart i byggandet. Ni kommer att på bloggen och på våran instagram att kunna se bilder och följa det senaste med hur bygget går.

 [:]

Fler nyheter inom ämnet