[:sv]Conmore 2016[:]

19 jan 2017

[:sv]2016 var ett bra och händelserikt år för Conmore. Vi firade 25 år och detta firades på många olika sätt.

[:sv]2016 var ett bra och händelserikt år för Conmore. Vi firade 25 år och detta firades på många olika sätt.

Det största eventet under året var när vi i april firade vårat 25 års jubileum genom att ha en storslagen bankett för våra anställda och deras respektive. Det var en fantastisk kväll med 150 personer som deltog. Våra anställda uppskattade detta och många anställda som vanligtvis inte är med på våra evenemang kom på banketten.

Vi firade också vårat 25 års jubileum genom att dela ut 100 000 kronor. Vi delade ut 25 000 till fyra olika biståndsorganisationer, det var Unicef, UNHCR, SOS Barnbyar och Göteborgs Stadsmission. Conmores ledning tog beslutet att själva bestämma de två första bidragen och de två andra bidragen fick våra anställda rösta på. Att våra anställda får vara med att bestämma är något som vi har börjat implementera mer i företaget och det uppskattar våra anställda. Som en del av vårat 25 års jubileum så delade vi även ut tårtor på de grupper som våra anställda sitter på. Detta var populärt och det är ett bra sätt att exponera vårat varumärke hos våra kunder. Tårtorna hade både våran och Netgroups logga.

Vår konferensresa 2016 var lyckad. Vi åkte till Alicante i Spanien och många Conmoreiter tyckte det var den bästa konferensresan vi haft. Att resan var så pass lyckad berodde mycket på att vi bodde centralt med närhet till både stad och hav. På konferensresan genomförde vi bland annat en populär teambuilding aktivitet som gick ut på att våra anställda med hjälp av spann och spade skulle bygga en sandskulptur.

Conmore hade en tillväxt under året med en personalökning på 11%. Detta följer våra mål med en kontrollerad tillväxt på runt 10% per år. Stockholmskontor expanderar sin verksamhet. I början av året var de två anställda och idag har vi sju anställda som sitter i Stockholm.

Under 2016 arbetade vi på Conmore med många intressanta projekt. Vi har bland annat varit med i uppdateringen av den nya Indigo 3000 som von Braun Sports Cars äger. Vi har även varit med och utvecklat Lynk & cos första bil. Lynk & co har samma ägare som Volvo och är främst tänkt för den asiatiska marknaden. Vårat Stockholmskontor har också varit med i ett intressant projekt. De har varit med och utvecklat Scanias senaste lastbil, vilket är Scanias största satsning på över tjugo år.

Vi kan summera 2016 som ett lyckat år för Conmore. Vi har haft många aktiviteter och vi hade ett lyckat 25 års jubileum. 2016 kommer att vara ett år att minnas för Conmore och våra anställda.

 [:]

Fler nyheter inom ämnet