[:sv]CHARM 2017[:]

09 feb 2017

[:sv]En mässa som vi har varit med på i många år är CHARM. CHARM är Chalmers Studentkårs arbetsmarknadsmässa och arrangeras varje år i februari.

[:sv]En mässa som vi har varit med på i många år är CHARM. CHARM är Chalmers Studentkårs arbetsmarknadsmässa och arrangeras varje år i februari.

Som studerande vid Chalmers Tekniska Högskola är mässan ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter till arbetslivet och skapa en god uppfattning om vilka möjligheter som kommer att finnas efter examen. För oss som företag är mässan ett bra tillfälle att synas och visa oss för studenter så att de vet vilka Conmore är och vad vi gör. Några studenter är av intresse för rekrytering just nu, medans andra kan bli det i framtiden.

Vi hade sex personer som stod i våran monter och pratade med studenter. De som stod i montern hade kunskaper inom olika områden, några hade kunskaper inom mekanik och andra inom el och mjukvara. Som på de flesta mässor som vi är med på så uppmanade vi studenterna att registrera sig i vårat Talent Network, och 53 personer gjorde detta under mässan. För att uppmuntra studenterna att göra detta så valde vi att ge ett presentkort på SF bio till den 50:e personen som registrerade sig på vårat Talent Network. Den lyckliga vinnaren ser ni här på bild med våran gruppchef Sophie Olsson.

CHARM 1

CHARM är en mässa som vi tycker är bra, det är bra organiserat och Chalmers har många intressanta inriktningar. Det är viktigt att vi är med på arbetsmarknadsdagar i rekryteringssyfte och att vi visar upp oss så att framtidens ingenjörer vet vilka Conmore är.

Om ni vill läsa mer om oss kan ni klicka här.

 [:]

Fler nyheter inom ämnet