[:sv]Bankett 2017[:]

11 maj 2017

[:sv]På årets bankett hade vi en fantastisk kväll! Högst upp i ”Imagine”, Gothia Towers tredje torn, i ett strålande vårväder hölls årets bankett med utsikt över stora delar av Göteborg.

[:sv]På årets bankett hade vi en fantastisk kväll! Högst upp i ”Imagine”, Gothia Towers tredje torn, i ett strålande vårväder hölls årets bankett med utsikt över stora delar av Göteborg.

Detta året liksom förra fick våra anställda ta med sig sina respektive och det resulterade i att vi blev 137 personer, alla med ett strålande humör, som bidrog till att årets bankett blev till en succé! Extra roligt var att alla anställda från vårat Stockholmskontor och att många från Helsingborg kom till Göteborg för att vara med på banketten.

För oss är det är viktigt att hela företaget gör dessa aktiviteter så att anställda från våra olika kontor pratar och umgås med varandra. När företaget växer så gäller det att skapa aktiviteter som lockar de flesta av våra anställda. Förra årets bankett blev en succé där många Conmoriter deltog. Därför kändes det helt självklart att hålla bankett även i år. Det är på våra interna arrangemang vi förstår vad vi har lyckats åstadkomma, mer än 120 anställda, men ändå en med en unik lagsammanhållning där alla umgås tillsammans.

Då vi är ett konsultbolag gäller det att få våra anställda att känna sig uppskattade, och bankett är en chans för oss att ge något tillbaka till våra anställda. Det gäller att man utnyttjar dessa kvällar till max för att bibehålla vår laganda, vilket vi gjorde. Vi hade en tävling som var baserad på hur väl man lever upp till vår värdegrund och våra fyra hörnstenar som är omtanke, samverkan, trygghet och ansvar. Det kom påståenden baserat på våran värdegrund och hur väl man lever upp till dem, ett exempel är ifall man tar ansvar för sig själv och andra. Hade man gjort som påståendet var så skulle man fortsätta att stå upp, hade man inte gjort det skulle man sätta sig ner och man var ute ur tävlingen. Den som lever upp mest till vår värdegrund och vann tävlingen var en utav våra gruppchefer, Helena Jansson Cardell.

Vi vill rikta ett stort TACK till alla våra medarbetare med sina respektive som gjorde att kvällen blev fantastiskt bra. Vi tackar även Gothia Towers för ett lyckat evenemang med bra service och mycket god mat.

Om ni vill gå med i vårat Talent Network och få alla våra annonserande tjänster i eran mailkorg tryck då här.

C-H 18268654_1952108998355723_3551771054423104325_n tre vise männen 06052017-IMG_9888  lugn tja utsikt[:]

Fler nyheter inom ämnet