AVEVA skriver om Conmores systemval

24 aug 2012

Efter att vi beslutat använda oss av systemet AVEVA PDMS för konstruktion och produktion i 3D skriver AVEVA själva om vårt val. I sitt eget pressmeddelande belyser de fördelarna vi kommer ta del av genom bruket av PDMS. AVEVAs pressmeddelande i sin helhet:

Efter att vi beslutat använda oss av systemet AVEVA PDMS för konstruktion och produktion i 3D skriver AVEVA själva om vårt val. I sitt eget pressmeddelande belyser de fördelarna vi kommer ta del av genom bruket av PDMS.

AVEVAs pressmeddelande i sin helhet:

Conmore har valt AVEVA PDMS för nya projekt till process- och kraftindustrin

Tillgång till erfarna och utbildade PDMS-konstruktörer stöder expansionsplanerna.

AVEVA meddelade idag att Conmore Ingenjörsbyrå AB har valt AVEVA PDMS som sitt främsta konstruktions- och produktionssystem för 3D.

Conmore har 85 anställda och har mer än 20 års erfarenhet av stora projekt inom fordonsindustrin. Conmore är nu på stark frammarsch också inom process- och kraftindustrin och för denna strategiska affärsexpansion kommer AVEVA PDMS vara standardverktyget.

’AVEVA PDMS är det mest använda och kompletta konstruktions- och produktionssystemet i 3D för projekt inom process- och kraftindustrin i Sverige’, uttryckte Anders Svensson på Conmore. ’Detta var ett mycket viktigt skäl för vårt val, inte minst därför att den svenska marknaden erbjuder tillgång till många erfarna användare av PDMS. Detta blir också till viktig hjälp i vår nyrekrytering av personal för de kommande projekten på de nya marknaderna. Vi utvecklar nya projekt för process- och kraftindustrin och med AVEVAs tekniska know-how var det ett självklart val att välja AVEVA som programvarupartner.’

’Vi glädjer oss åt att Conmore har valt PDMS när de nu kliver in i andra industrisektorer’, kommenterade Helmut Schüller, Senior Vice President – Central and North EMEA, AVEVA.

Conmore kommer snabbt tillgodogöra sig den nytta som PDMS tillför deras verksamhet såsom hög produktivitet, korrekt konstruktion redan från start och ett minimum av arbete som måste göras om på fabriksanläggningen. Denna investering i PDMS medför att Conmore är väl förberedda att utnyttja den kompletta AVEVA Plant-portföljen av integrerade lösningar för produktion och konstruktion.

AVEVA PDMS 3D applikationen ingår i AVEVA Plant portföljen, och genererar maximal produktivitet och kapacitet för alla typer av anläggningsprojekt, från små uppgraderingar av befintliga anläggningar till nya stora anläggningar.

För mer information se www.aveva.com/plant.

Conmore Ingenjörsbyrå AB är en erfaren leverantör av tekniska tjänster med växande verksamhet inom fordons-, process- och kraftindustrin.

Pressmeddelandet på AVEVAs webbsida >>

Fler nyheter inom ämnet