[:sv]Afterwork i Slottsskogen[:]

16 jun 2016

[:sv]Förra fredagen så hade Conmore en afterwork. Det var tjugo Conmoreiter som var med på afterworken och det var mycket lyckat.

[:sv]Förra fredagen så hade Conmore en afterwork. Det var tjugo Conmoreiter som var med på afterworken och det var mycket lyckat.

Många var i början av veckan oroliga för vädret då det på SMHIs hemsida stod att det skulle vara regn. Detta gjorde att afterwork-teamet visade omtanke och tog sitt ansvar och började kolla på en backup-plan men vi prioriterade hela tiden våran ursprungsplan. På fredagsmorgonen såg prognosen bättre ut och när vi väl var i Slottsskogen så var vädret bra, det var tjugo grader och småmulet. Att det var mulet gjorde att Slottsskogen nästan var tom och vi fick då en större yta för oss själva.

Vi hade en mycket lyckad afterwork där allas humör var på topp. Det var picknick-tema på denna afterworken, vi hade med oss engångsgrillar och grillade korv och satt på filtar. Afterworken var lugn och stillsam vilket många uppskattade. Det är en trygghet att man kan prata med kollegorna och utbyta erfarenheter för att kunna utvecklas i arbetet. Vi hade med oss boule som några valde att spela. Boulen var mest på skoj och det var ingen riktig tävling likt shuffleboard-turneringen. Det fanns inget spelschema utan den som kände för att spela fick utmana någon att spela med.

Conmores afterwork är ett perfekt tillfälle att lära känna varandra bättre. På denna afterwork så var många nyanställda med och detta var ett utmärkt tillfälle att samverka och lära känna sina nya kollegor. Afterworken är också ett bra tillfälle att lära känna de som inte har samma uppdrag som en själv. Då många Conmoreiter är utspridda på olika uppdrag så är det inte ofta man ser varandra, och detta är en av få gånger man kan se många Conmoreiter tillsammans.

aw  aw2

Om ni vill läsa mer om Conmore kan ni göra det här.

 [:]

Fler nyheter inom ämnet