På Conmore finns alltid chansen till utveckling och avancering genom att vi använder internrekrytering. Ali Mohammadian som tidigare haft uppdrag på Volvo Cars har precis gått från konsult till gruppchef efter att vi utlyst gruppchefstjänsten internt och genomgått en process med flera sökanden.

Grattis till ditt nya jobb Ali! Vad har du för utbildningsbakgrund och tidigare arbetslivserfarenhet?
– Tack! Jag studerade maskinteknik med inriktning produktutveckling och har jobbat på Volvo Aero (flygmotorer), FMC Technologies (Oljeindustrin) samt senaste åren via Conmore på uppdrag hos Volvo Cars (Seats, Special Products och Glas).

Hur kom det sig att sökte jobbet som gruppchef?
– Jag har alltid varit intresserad av att jobba med människor och hjälpa andra. Efter att ha testat på en ledarroll inom seniorfotboll så väcktes mitt intresse ytterligare. Jag tackar Conmore för möjligheten att växa i min yrkesroll och som person. Jag ser fram emot det kommande året tillsammans med alla medarbetare.

Hur skulle du beskriva ditt arbetssätt?
– Jag tar mycket inspiration från idrottsvärlden där jag har bakgrund som fotbollsspelare på elitnivå. Jag är tävlingsinriktad och har inte det bästa tålamodet men det är något jag jobbar på att förbättra. Sen tror jag mycket på att få folk att känna uppskattning och att de kan vara med och påverka. Skrattar gärna utan att låta det ta fokus från arbetet som ska göras.

Vill du kort beskriva vad du kommer att arbeta med den närmsta tiden?
– Jag kommer fokusera på att snabbt komma in i rutinerna och förstå min roll samt lära känna min medarbetare. Framöver kommer det vara viktigt att knyta kundkontakter och relationer för att kunna erbjuda våra medarbetare bra uppdrag.

Vad ser du som Conmore största utmaning?
– Att växa och ta ytterligare steg professionellt utan att tappa den familjära känslan. En annan stor utmaning för oss och många andra ingenjörsbolag i Göteborgsområdet är att hitta nya kompetenta medarbetare.

Vill du också jobba på ett företag där du får möjlighet att utvecklas och avancera? Kolla då in våra lediga tjänster.