Vår idé: flexibelt, utvecklande och socialt!

Tryggt och utvecklande

Vi kallas för det trygga konsultbolaget. Dels för att du som medarbetare alltid får fast anställning, men också för att våra kunder kan lita på att vi alltid levererar. Hos oss får varje medarbetare en personlig utvecklingsplan och erbjuds uppdrag som följer den.

Socialt

Vi är en social arbetsplats! Varje år hittar vi på många sociala aktiviteter där vi umgås, diskuterar och utbyter erfarenheter. Under vår årliga Conmore-resa får vi ett extra bra tillfälle att mötas och knytas samman som företag.

Utveckling på dina villkor

På Conmore har du alla möjligheter att välja hur du vill arbeta. De flesta väljer tryggheten i en fast anställning, men vi har även plats för partners och underkonsulter i våra projekt. Som partner får du till en låg avgift ta del av våra ramavtal och slipper lägga tid på administration och införsäljning. Kontakta oss på partner@conmore.se för mer information.

”Ett mänskligt fokus i en teknisk värld”

Så lyder vår vision. Vi vill att varje medarbetare ska vara stolt över att arbeta på Conmore. På det sättet skall vi bli det självklara valet på arbetsmarknaden. Genom ständiga förbättringar säkerställer vi ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Kunskapsnätverk & utbildning

Vi har  gott om experter bland våra medarbetare. Det drar vi nytta av genom att utveckla interna kurser inom många olika områden. Som medarbetare erbjuds du även extern fortbildning som en del i din utvecklingsplan.

Tät uppföljning och dialog

Vi är måna om att du mår bra och trivs hos oss. Därför gör vi regelbundna uppföljningar och avstämningar för att du ska utvecklas och göra ett bra jobb på ditt uppdrag. Vi bryr oss om våra medarbetare!

Coachning & utvecklingsplan

När våra medarbetare utvecklas och trivs går det bra för Conmore. Så enkelt är det. Det är viktigt för oss. Som medarbetare får du därför en individuell utvecklingsplan och löpande coachning för att du ska nå dina mål.

Branschledande medarbetarförmåner

Conmore blev i Benifys undersökning ”Hur man utformar medarbetarförmåner” rankad bäst i kategorin ”små till medelstora företag”. Det är vi stolta över! Kontakta oss om du vill veta mer om vårt förmånsprogram.

”Conmore värnar verkligen om medarbetarnas personliga och professionella utveckling! Som medarbetare har man tillgång till många bra förmåner. Utöver det finns det goda möjligheter till vidareutbildning för att bredda sin kunskap!”

Jenny Karlsson, Dataingenjör