Conmore expanderar till Linköping

Conmore Ingenjörsbyrå expanderar med nytt kontor i Linköping, under ledning av Gabriela Caraiman.

Conmore Ingenjörsbyrå, med verksamhet i Göteborg och Stockholm inom teknikkonsultbranschen är glada att meddela öppnandet av sitt senaste kontor i Linköping. Det nya kontoret kommer att ledas av Gabriela Caraiman, som kommer bidra med flerårig erfarenhet och ett etablerat nätverk i Linköpingsregionen.

Gabriela Caraiman har en gedigen bakgrund inom konsultbranschen, och hennes starka kopplingar till Linköping kommer att vara en tillgång för att stärka Conmores närvaro och engagemang i regionen.

Det nya kontoret i Linköping kommer att spela en nyckelroll i Conmores övergripande tillväxtstrategi och möjliggöra för företaget kunna få fler kunder och samarbetspartners i området.

“Jag är mycket glad över vår etablering i Linköping och stolt över att vi lyckats knyta till oss Gabriela som har ett stort engagemang och driv och jag är övertygad att hon kommer lyckas i sin nya roll hos oss. Detta är första steget i vår framtida strategi och jag är förväntansfull inför året och ser fram emot de möjligheter detta kommer skapa” säger VD Andreas Svensson i ett uttalande.