Conmore erbjuder testautomationsstöd på ett unikt sätt. Vi gör mycket mer än att bara skriva automatiserade testscript för ditt företag.

Vi visar även hur företaget kan göra testautomation till en del av det dagliga arbetet. På så sätt står inte personalen där med automatiserade testscript som ingen på företaget kan hantera när konsultuppdraget är avslutat.

Eftersom vi hjälper till att införa testautomation i det dagliga arbetet blir det en naturlig del av verksamheten och företaget behöver inte längre externa resurser för att ändra tester.

Vi går också mycket längre inom testautomation än att bara använda GUI-tester. Vi kan gräva mycket djupare i programvaran med stabilare och effektivare tester som resultat, jämfört med GUI-testning. Conmore har den kunskap och erfarenhet som krävs.

Långvarig testautomation påverkar ditt företag i större utsträckning än bara själva ingenjörerna. Även om den största delen utförs av ingenjörer behöver kanske övrig personal veta hur ingenjörerna kan få bästa möjliga stöd. Din avdelning kanske plötsligt får tillbaka mer värdefull information från ingenjörerna, men hur ska informationen tolkas? Vi tar ett helhetsgrepp och pratar rätt språk för att inkludera andra relevanta roller, inte bara ingenjörer.

Conmore erbjuder ett komplett utbud av testautomation i ett skalbart format. Alla företag har olika behov när det gäller testautomation. Oavsett om ditt företag redan har använt testautomation i flera år eller om ni är nya på området hjälps vi åt att välja moduler som passar företaget och förbättrar verksamheten. Låt oss göra en QuickScan så analyserar vi hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi gör scanningen kostnadsfritt och erbjuder även en gratis grundkurs i testautomation. På så sätt får ni prov på vår expertis och en känsla av vad ni kan förvänta er innan några avtal skrivs på eller budgetar tas fram.

Oberoende av företagets erfarenhet av testautomation och arbetsområde eller bransch är Conmore din bästa partner inom testautomation. Kontakta oss idag för en kostnadsfri QuickScan och en gratis grundkurs så berättar vi hur Conmore kan förbättra din verksamhet.

testautomation@conmore.se

LEDIGA JOBB

Vi söker alltid duktiga konsulter inom våra områden. Ansök redan idag för att ta del av vår härliga team spirit.

 

ANSÖK IDAG    BLI MEDLEM I VÅRT TALENT NETWORK