Netgroup Engineering är ett nätverksbolag som består av flera nischade företag där Conmore är en av delägarna. Netgroup fortsätter med att skapa förändring och våga sticka ut med temat ”human needs” – genom att sprida värme till utsatta människor i utanförskap.

Nu är det bara några veckor kvar till jul och det är snart dags att önska alla en riktigt god jul. Netgroup har även i år valt att skänka hundra tusen kronor till Stadsmissionen – denna gången för att utsatta människor ska få komma in i värmen och få mat på bordet. Det finns tyvärr folk i Sverige som inte har mat under årets största högtid och de människorna behöver hjälp.

Netgroup är ett av de ledande teknikkonsultföretagen inom svensk fordonsindustri och består av ett antal autonoma och högst specialiserade bolag som bestämt sig för att samarbeta. Netgroup kan handplocka den perfekta konstellationen av specialister för olika uppdrag. I verktygslådan finns över 1200 teknikkonsulter som brinner för att lösa alla tänkbara – och otänkbara – utmaningar.

Med denna gåva till Stadsmissionen försöker vi i Netgroup att förbättra livskvalitén för de människor som har det svårt i vårt samhälle.