INVESTING IN YOU

Vi tror på teamwork, men ett lag är aldrig starkare än sin svagaste länk. När medarbetare och uppdragsgivare mår bra, då mår laget bra. Det tycker vi är värt att investera i.

Därför är våra samarbeten alltid långsiktiga. Vi är måna om individen och om att alla känner tillhörighet. Våra medarbetares ersättning grundas alltid på utbildning och meriter. Alla våra konsulter är fast anställda, och hos oss har du full lön även om du inte är ute på uppdrag. Vi investerar i våra medarbetare och deras trivsel, därför har vi Sveriges bästa medarbetarförmåner för små och medelstora företag.

På Conmore har alla medarbetare stora möjligheter till kompetensutveckling. Vi ser till att våra anställda har stimulerande och utvecklande uppdrag, och vi hjälper dig att ta nya kliv i karriären. För att behålla och förstärka vår alldeles egna laganda – Technical Team Spirit – ordnar vi många interna arrangemang och aktiviteter som stärker samhörigheten oss kollegor emellan.

Låter det som något för dig? Välkommen till familjen!

LEDIGA TJÄNSTER   SPONTANANSÖKAN

Hur är det att jobba på Conmore?

Här berättar Conmoriter om technical team spirit i praktiken, om tryggheten i en fast anställning på ett konsultföretag, om fördelen med ett delat ledarskap och mycket mer.

Läs vad Sophie, Anna, Mohammad och Oskar har att säga om sin erfarenhet av Conmore.

CONMORITER BERÄTTAR