Divider_img_lrg-1024x682

En viktig del i utvecklingen av våra ingenjörer är vår satellitverksamhet. Genom vår satellitverksamhet har Conmore också möjlighet att göra inhouse projekt.

Att ha en satellitverksamhet är ett bra och smidigt sätt att utveckla våra ingenjörer. Detta gör att de som är nyutexaminerade kan lära sig utav de som är seniora som tar ansvar och lär ut till de mindre erfarna. På vår satellitverksamhet får de kunskap för att kunna göra ett bra jobb på deras framtida uppdrag. Även personer som inte har uppdrag får sitta på vårat satellitkontor för att göra olika övningar eller mindre projekt åt företag. Det är ett bra sätt att få värdefull erfarenhet när man inte sitter på uppdrag.

Conmores satellitverksamhet sitter på Plejadgatan hos Netgroup Engineering, och de har Volvos system uppkopplade i sina datorer. Där kan Conmore göra mindre projekt åt Volvo som man inte behöver sitta hos dem för att göra. En ingenjör blir aldrig fullärd, och därför är det bra att de kan sitta på vårat satellitkontor och få mer kunskap inom konstruktion och hur man gör bra konstruktioner inom fordonsindustrin. Det är också bra att nyexaminerade har chansen att lära sig ifrån våra seniora konstruktörer som har lång erfarenhet av konstruktion och stött på de flesta problem.

Conmores satellitverksamhet är en central del för ett hållbart företag som Conmore är. Det gäller att våra ingenjörer underhåller sina kunskaper på ett bra sätt och det är något som vi gör genom vår satellitverksamhet.

Om ni vill läsa mer om oss tryck då här.